Mina lösnaglar

Tänkte göra ett kortare inlägg om mina lösnaglar! Jag vill bara berätta vad det är jag använder och hur hållbarheten är. Jag tänkte göra en video om det här också där jag pratar om det och även visar hur jag gör, men den kommer senare!

Det här är det jag använder (+nagelklippare)! Naglarna har jag köpt på eBay för ca 23 kr (jag fick 500st, men det finns givetvis dom som säljer i mindre mängder också). De kommer uppdelade i storlekar (det finns 9 olika storlekar) i mindre påsar som är samlade i en större påse. Dom är genomskinliga och ''hela'', dvs att de täcker hela ens nagel. Det finns nämligen lite olika alternativ man kan få tag på, man kan få tag på bara själva tipparna också om man vill det, och naglarna kan vara antingen genomskinliga eller vita (jag föredrar genomskinliga då det blir lättare att se hur limmet fäster när du trycker fast nageln). Söker man på ''full clear fake nails'' hittar man massa olika!
Jag använder ett nagellim från Depend i super strong, det kostar 25kr på Kicks. Superbilligt! Alltså kan du få fina naglar för mindre än 50kr hemma, istället för att gå till nagelsalongen varje gång du vill ha långa, fina naglar. 

Ni kanske förstår att denna metoden sliter rätt mycket på naglarna, precis som de flesta andra metoderna gör. Jag rekommendera att man ger sina egna naglar tid att vila och återhämta sig efter man har haft på dessa lösnaglar, innan man sätter på nya och innan man målar på nagellack. Personligen kommer jag bara använda denna metoden då och då när jag verkligen känner för att ha långa naglar, när jag vill fixa mina naglar inför ett speciellt event osv.

Såhär såg mina naglar ut efter en vecka. Då hade jag också bytt färg och det funkar jättebra att ta bort nagellacket som vanligt med nagellacksborttagning. 
Jag vet inte exakt hur länge dom håller, jag tog nämligen av mina i förtid. Jag tog av mina efter en vecka eftersom jag saknade att spela gitarr och jag började tröttna lite på dom. Dessutom är jag sjuk för tillfället och då känner jag inte för att sitta hemma med lösnaglar, haha...

I alla fall, hade jag behållt dom på hade dom nog kunnat hålla i kanske en vecka till. De hade inte börjat lossna särskilt mycket (ena lillfingret hade börjat lossna vid nagelbandet men det märktes bara om man tryckte på tippen). Hur länge de håller beror ju givetvis också på hur försiktig du är. Är du inte särskilt försiktig, använder du dina naglar mer än dina fingrar när du lyfter saker, om du lägger för mycket tryck på tippen av nageln så kommer de inte hålla lika länge. Men om du hittar en bra teknik för att använda dina fingrar, till exempel om du skriver på en dator osv, så är det inga problem! Då håller dom lite längre.
Allmänt | | En kommentar |
Upp