Kommande:

Okej, min tanke var att jag skulle spela in minst en video senast imorgon men jag kommer inte hinna det. Jag har försökt planera mina dagar så att jag kan filma, men just nu går det bara inte. Det är rätt tråkigt, för jag vill jättegärna få upp en ny video så snart som möjligt eftersom jag verkligen vill hålla på med min kanal nu.

Videon jag tänkte spela in imorgon är faktiskt en video jag lovat att spela in. Minns ni när jag skrev om hur jag förlänger mina naglar hemma? Jag skrev att jag skulle göra en video om det, och det ska jag. Jag vill få upp den så snart som möjligt för det finns några som har frågat efter den och jag vill såklart kunna ge er den så fort som möjligt! Jag har bara ingen möjlighet att spela in den denna veckan, vilket jag först trodde. Eller ah, jag kan väl spela in den men då kommer den verkligen bli jättedålig, och jag vill inte lägga ut något jag inte är nöjd med.

Däremot kommer jag ha tid nästa vecka, så den videon kommer jag spela in redan på måndag! Alltså kommer jag kunna lägga ut den nästa vecka, bra va? Jag har även idéer till några andra videos som jag kan spela in nästa vecka, så det är jag taggad på!


Det blir så jobbigt när det står ''still'' för att det blir svårt för mig att hitta tid. Ibland har jag grejer att göra om dagarna, och eftersom jag inte har den bästa utrustningen vad gäller ljus och kamera måste jag använda mig av dagsljuset. Med tanke på att jag inte kan se mig själv när jag filmar tar det lite extra lång tid eftersom jag måste få rätt på allt. Men nu ska jag i alla fall spela in nästa vecka, meeeen!

Jag vill höra med er om ni har några tips på videos som ni vill se? Kan vara vad som helst! Skulle bli så glad! :D
Allmänt | | Kommentera |
Upp